Gezellige start nieuw seizoen

Op vrijdag 23 augustus werd het zwemseizoen officieel geopend tijdens een gezellige avond met heel veel kaderleden. Voorzitter Joan van Wetten vertelde wat er allemaal staat te gebeuren tijdens dit jubileumjaar. Al snel werd duidelijk: we gaan het 50-jarig jubileum goed vieren.

Joan onthulde het nieuwe logo van de Deurnese Watervrienden en deze speciale jubileumsite. Daarna vertelde hij over de reunie voor (oud-)kaderleden op 18 januari. We hopen zoveel mogelijk oud-kaderleden te mogen begroeten.

Quizmaster Carolien van Bommel nam het woord van Joan over en zette alle aanwezigen aan het werk tijdens een veelzijdige quiz. Met een prachtige nieuwe zwemtas onder de arm ging iedereen aan het eind van de avond weer naar huis. Laat dat jubileumseizoen maar komen!

Een gedachte over “Gezellige start nieuw seizoen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.