De laatste loodjes…

Het komend weekend zwemmen de synchroonzwemsters de show Frozen. De kaartjes voor zaterdag zijn al uitverkocht. Er zijn nog slechts een paar kaartjes beschikbaar voor zondag.

De laatste weken hebben de zwemsters de laatste hand gelegd aan de show en geoefend met attributen. Dat maakt het allemaal nog een stuk echter. Komend weekend wordt het bad omgetoverd in het thema Frozen en zal ook het zwembadlicht worden vervangen door showlichten.

Mode-ontwerpster aan het werk

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de laatste zaken, zoals de grime en de kleding. De kleding van de hoofdrolspeelsters wordt verzorgd door mode-ontwerpster Lise van Wetten. Afgelopen zaterdag had ze nog een passessie met onder andere de Elsa’s en prins Hans.

De zwemsters kijken allemaal enorm uit naar het komende weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.