Show Frozen groot succes

In Deurne kan het niemand ontgaan zijn: op 11 en 12 januari zwom onze synchroonzwemgroep de show Frozen. Alle synchroonzwemsters hadden een rol in dit prachtige sprookje. De verschillende karakters waren duidelijk te herkennen door de kleding en de make-up. Iedereen die de film niet kende, kon het verhaal volgen op de schermen. Maar het oog werd vanzelf getrokken naar de zwemsters in het water die door de prachtige belichting nog net een beetje mooier leken te zwemmen dan normaal.

Dat zo’n show heel speciaal is, blijkt wel uit het feit dat de kaartjes volledig uitverkocht waren, dat er na afloop een oorverdovend applaus losbarstte en allerlei websites en diverse kranten er aandacht aan besteedden. En terecht, want het was ontzettend leuk! Na afloop van de show regende het complimenten.

Zoals dat gaat bij de Watervrienden, kregen we bij het synchroonzwemmen hulp uit allerlei hoeken. De ouders van onze zwemsters staken de handen uit de mouwen, maar ook allerlei betrokken leden van andere afdelingen verschenen tijdens de show om een handje te helpen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar hulp.

Bekijk een uitgebreid (foto)verslag van de show >

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.