Nachtmarathon

Op zaterdagavond 25 januari 2020 vindt de 1e zwemmarathon van Deurne plaats, een nachtmarathon die we speciaal voor het 50-jarige jubileum van de Deurnese Watervrienden organiseren. Meld je team direct aan!

Wat houdt de wedstrijd in?

Tijdens deze marathon probeert elk team van maximaal 10 personen
(+ ploegleider + teller) van 18.00 tot 02.00 uur zoveel mogelijk banen te zwemmen. Om de 10 minuten wordt er gewisseld van zwemmer. Het team dat om 02:00 uur de meeste meters gezwommen heeft, wint de wedstrijd. De banen worden geteld door een lid van een ander team. Hierbij mag uiteraard gewisseld worden. Er zullen ook verrassingselementen in de wedstrijd zitten. Deze worden pas op de avond zelf bekend gemaakt.

Voor wie?

De nachtmarathon is voor iedereen die het leuk vindt om in teamverband aan een zware, maar héle spannende wedstrijd mee te doen. Elk team moet een ploegleider aanmelden en een teller regelen.

Minimumleeftijd: 14 jaar
Ploegleider minimaal 18 jaar

Aanmelden kan alleen met een volledig team. Teams bestaan uit zes tot tien zwemmers, waarvan maximaal twee wedstrijdzwemmers. Wedstrijdzwemmers die ook lid zijn van een reddingsbrigade tellen niet als wedstrijdzwemmer.

Waar en wanneer?

Zaterdag 25 januari van 18:00 tot 02:00 in Laco Sportcentrum Deurne. De teams worden om 17:00 uur verwacht in het zwembad. Rond 02:30 vindt de prijsuitreiking plaats.

Deelnemende teams

We hebben plek voor in totaal 18 teams. Per vereniging mogen er maximaal twee teams worden ingeschreven. Dit geldt niet voor de Deurnese Watervrienden.

Meld je aan!

Om de wedstrijd te organiseren vragen we per team een bijdrage van
€ 75,=. Naar het aanmeldformulier >