Reunie

In het kader van het 50-jarige jubileum van de Deurnese Watervrienden organiseren we op 18 januari 2020 een grootse reunie. Aanmelden hiervoor is mogelijk in de maanden oktober en november.

Voor wie?

De reunie is bedoeld voor iedereen die ooit kaderlid is geweest van de Deurnese Watervrienden.

Benieuwd wie zich al hebben aangemeld? Kijk hier!

Wat gaan we doen?

Heel eenvoudig, een groot feest vieren! We staan uitgebreid stil bij ons jubileum. Een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. Naast de feestzaal is er ook een rustiger deel waar je gezellig kunt kletsen, foto’s kunt bekijken en herinneringen kunt ophalen.

Meld je aan!

De kaartverkoop voor oud-kaderleden is gestart.

Meld je aan via het formulier.

Waar is het feestje?

De reünie vindt plaats bij zaal De Reizende Man, Liesselseweg 183, in Deurne. Het feest is van 20.30u tot 1.30 uur.  

Wat zijn de kosten?

We vragen een eigen bijdrage van 10 euro per persoon. Hiervoor mag je heel de avond gezellig kletsen, dansen, zingen en drinken.

Hoe meld ik me aan?

Natuurlijk wil je dit niet missen! We vragen je vooraf aan te melden via het inschrijfformulier. Aanmelden kan de gehele maand oktober. Wij vragen alleen de noodzakelijke gegevens voor de inschrijving. Deze zullen uiterlijk bewaard blijven tot de (financiële) afronding van deze jubileumreünie.

Let op: Tijdens het feest worden foto’s gemaakt, die later op de jubileumwebsite (dwv50jaar.com), onze eigen website (www.deurnesewatervrienden.nl), het Weekblad voor Deurne en wellicht de plaatselijke dagbladen gepubliceerd kunnen worden. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat eventuele foto’s waar je op staat geplaatst en bewaard mogen worden.