Synchroonzwemshow

De synchroonzwemgroep van de Deurnese Watervrienden zwemt op 11 en 12 januari 2020 de show Frozen. Dit zwemspektakel is gebaseerd op de wereldberoemde Disneyfilm waarin koningin Elsa vlucht in de wereld van ijs die ze met haar magische krachten creëert. De filmmuziek die meerdere malen bekroond is, is de perfecte leidraad voor de synchroonzwemsters om het verhaal uit te beelden in het water.

Tijdens de anderhalf uur durende synchroonzwemshow zwemmen alle leden van de synchroonzwemgroep. De jongste zwemsters zijn nog maar net begonnen, terwijl de oudste zwemmers meerdere nationale successen hebben geboekt.

Kom ook kijken naar de sierlijkste tak van de zwemsport en ontdek of Elsa’s magie het ook in het Deurnese zwembad kan laten vriezen.

Data en tijden

Zaterdag 11 januari
aanvang 19.00 uur

Zondag 12 januari
aanvang 14.00 uur

Kaartverkoop

De kaartverkoop start in november 2019. Houd deze website in de gaten om het laatste nieuws over de kaartverkoop te volgen.

Impressie van vorige shows

De laatste nieuwsberichten over de show

  • Het wordt ijskoud in het zwembad…
    De synchroonzwemsters zwemmen weer een grote show! We hebben een goede reden om groots uit te pakken: de Deurnese Watervrienden bestaan in 2020 maar liefst 50 jaar! De keuze van de showcommissie is gevallen op Frozen. We gaan zwemmen op muziek van de wereldberoemde Disneyfilm en het verhaal uitbeelden van Elsa en Anna. Frozen is … Lees verder